Expoziția absolvenților departamentului de Artă Murală coordonați de lect.univ.dr. Lisandru Neamțu care se va deschide marți 28 mai 2013 în spațiul Galeriei Centrul Artelor Vizuale la ora 18


În cadrul parteneriatului dintre Universitatea Națională de Arte din București și Uniunea Artiștilor Plastici din România vă invităm la un nou eveniment:


Expoziția absolvenților departamentului de Artă Murală coordonați de lect.univ.dr. Lisandru Neamțu care se va deschide marți 28 mai 2013 în spațiul Galeriei Centrul Artelor Vizuale la ora 18.( str. Biserica Enei nr. 16, tel. 02131267660)

 Vă invităm la o demonstrație a calităților dobândite de-a lungul celor 6 semestre de studiu precum și la o subtilă și armonioasă desfășurare de imagini pe care cei 12 studenți / absolvenți le propun publicului.
Varietatea abordărilor plastice precum și nota originală a fiecărei lucrări aduc pe simeză o generație nouă, plină de inițiative și elan.

Participanți: Anghel Victor, Bican Arina, Dolghier Oleg, Drinceanu Adrian, Gherasim Alexandra, Ionescu Andreea, Mihălescu Silviu, Mircea Despina, Sîrbu Iustina, Todea Gabriela, Trușcă Emilian, Vasilică Bradina

Cuvântul de deschidere va aparține profesorului coordonator care, cu acest prilej va participa cu o lucrare alături de studenții săi.
Vor fi de asemenea prezenți în expoziție câțiva dintre absolvenții masteranzi ai aceluiași departament.

Curator al expoziției: lect. univ. dr. LISANDRU NEAMȚU